Nyheter

Årets Kjendis 2014: 6. plass

Hun har gjort stort sett det samme som i 2013, men hun faller 5. plasser ned.

Hun har gjort stort sett det samme som i 2013, men hun faller 5. plasser ned.

Skrevet av: Mathias Brandt

På 6.plass har vi en skikkelig definisjon på at nivået er mye høyere i 2014 en i 2013. For det er Hanne Krogh som tar 6.plass på Årets kjendis 2014. Hun er fortsatt det mest kjente Håvåsen-navnet gjennom tidene, men hun har trappet litt ned i rampelys-satsingen sin. For i år som i fjor har hun forsatt sin ferd med de tre tenorer. Hun har lagt spesielt mye vekt på jule-konsertene sine, og det har vist seg å være populært å høre på Krogh og gjengen hennes. Men, som sagt, er hun ikke like omtalt i media som før, og Eurovision-stemningen fra 1985 har for lengst lagt seg. Hun gjorde stort sett det samme som i 2013, men dessverre for hun er det en del andre personligheter som har utmerket seg bedre. Mange vil nok tenke at dette er urettferdig, men bragden hun har gjort i år er ganske liten i forhold til hva hun kan få til. Dermed har fjorårets pall allerede unnagjort når vi er kommet halvveis i kåringen.

Dermed får hun en 6. plass

6. Hanne Krogh

7. Asbjørn Helgeland

8. Martin Mentzoni

9. Linn Løvvik

10. Michael Haukås

Kategorier:Nyheter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s