Nyheter

Årets Kjendis 2014: 7. plass

Vi håper Asbjørn Helgeland reiser seg etter et skuffende 2014.

Vi håper Asbjørn Helgeland reiser seg etter et skuffende 2014.

Skrevet av: Marcus Våga og Mathias Brandt

Etter en dags opphold fra kjendis-kåringen, beklagligvis, er vi nå kommet til 7. plassen. Mannen som får den er Asbjørn Helgeland. Han er fortsatt sportsjef i FKH, men denne sesongen har ikke vært like vellykket som de foregående sesongene. Mye av grunnen til det er kjøpene som Helgeland sto for både i vinter og sommer-vinduet. Eksemplene er mange, men verstingen var nok Rok Elsner, som ble hentet for å erstatte Umaru Bangura, men det endte med at han ble fristilt fra kontrakten, og spiller når på nivå tre i Tyskland. I tillegg ble spillere som Tonny Mawajje, Alexander Stølås og Torbjørn Agdestein hentet. Førstenevnte spilte knapt et minutt, og Agdestein, spissen med erfaringer fra Championschip i England, scoret ikke et mål. Stølås ble den store suksessen, og scoret blant annet årets mål i Tippeligaen 2014.

På sommeren skulle Helgeland gjenreise seg, men falt bare dypere. Emmanuel Ekpo fra Molde hørtes friskt ut, men dessverre ble den skadeplagede spilleren skadet etter kun 3 kamper. Han er allerede ferdig i klubben. I tillegg ble to helt ukjente utlendinger hentet, begge ble sittende på benken gjennom hele høsten. Nikola Komazec er nå lånt ut til Thailand, så får vi se hva som skjer med Mirko Kramaric.

Uansett, vi i haaavis håper at Asbjørn Helgeland reiser seg, både fra sykdommen som rammet han for noen uker siden, og når det gjelder spillerkjøpene sine.

Kategorier:Nyheter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s