Nyheter

Spillanmeldelse: Forza Horizon 2

ForzaForza Horizon 2 har vært et lenge ettertraktet spill. Nå i høst kunne endelig Xbox fansen juble. Det andre spillet i Horizon-serien var klart. Og det leverte sakene sine mildt sagt.

Tekst: Markus Frank

Forza Horizon 1 var en stor opptur i Forza serien. Et stort utvalg av biler, frikjøring og gode online funksjoner. Dette er bare et par av tingene som gjorde Forza Horizon til en så stor suksess. Nå er endelig Forza Horizon 2 kommet ut. Nesten to år etter det første spillet. Handlingen foregår i Sør-Europa. Rettere sagt Italia og Frankrike. Det var et veldig godt valg av skaperne. Hjemmet til Ferrari, Lamborghini, Pagani, Bugatti osv. De italienske sjøene, og vingård på vingård kan rett og slett ikke gå galt. Utvalget av biler er mildt sagt overveldende. Det er godt over 200 biler og alle har helt spesielle egenskaper. Tross alt dette, synes jeg det beste med dette spillet er hvordan du kan «redigere» bilene. Du kan bokstavelig talt sitte i flere timer og endre på motoren, chassis, hjulene osv. Dette gjør at spillet får en mer realistisk følelse. Det er nettopp dette som gjør spillet så bra. Det er rett og slett deilig at det ikke er nitro, eller noe annet urealistisk tull.

Min mening:

Forza Horizon 2 har selvfølgelig sine problemer, som for eksempel at verdenen ikke er i nærheten like stor som bilspillet «The Crew» som kommer denne måneden. Dette trekker helhetsinntrykket litt ned. Samtidig har spillet noen veldig gode ting som bilspill normalt ikke har. F.eks har det et veldig bra «soundtrack». Du kan velge mellom fem forskjellige radiokanaler. Og styringen føles utrolig god. Dette viser Forza at de har peiling på. En nesten perfekt balanse mellom realistisk og overdreven styring. Alt i alt er dette nesten et perfekt bilspill som har alt.

 

Kategorier:Nyheter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s