Nyheter

Spillanmeldelse: Binding of Isaac – Rebirth

bindingofisaacGammelt spill blir gjenopplivet:

Tekst: Einar L. Kongshavn

Edmund McMillen har laget Isaac på nytt med nye elementer og får hjelp av Nicalis Inc. Isaac, en liten guttunge, rømmer fra moren, etter at hun har blitt besatt, til noen undergrunnshuler der lekene til Isaac og monstrene lever. Han går gjennom kjelleren og helt ned til bunns. Han kjemper mot monstrene med tårene sine. Underveis finner han nye og sterke fiender, og han trenger nye items til å bekjempe fiendene. Isaac og hans mor bor i et lite hus oppå et stort fjell. De levde lykkelig, men en dag så moren til Isaac på TV, da en stemme fra himmelen sa til henne at Isaac har en ond demon inn i seg. Hun fjerner alt som har vært av noen betydning for Isaac. Senere sa stemmen i himmelen at han skulle ofres. Isaac hørte hva hun sa, fikk panikk og prøver nå å finne en utvei. Han finner en falluke til kjelleren og hopper ned når moren kommer stormende inn.

Den nye »Engine» har mer valg fra sist. De kan legge til mer ting og fikse spillet uten at det komme til å ødelegge spillet. Du kan ha mye flere kombinasjoner enn noen gang før. Du kan spille andre sine baner og du kan skru av spillet, og spillet lagrer fremdriften din. Det kom nye »Challenges», og etter at du har gjort en av dem, får du nye »items». Til slutt har de en »Hardcore Mode» for de som like å spille vanskelig.

»Rebirth» hadde nesten ingen problemer når det kom ut. Spillet går mye bedre enn det siste og »Playstation spillerne» får en smak av spillet. »Seeded Runs» som gjør at du ikke kan låse opp alle tingene og få en enkel seier.

Kategorier:Nyheter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s