Nyheter

Debatt: Få slutt på hærverket!

hærverkHar du noen gang tenkt over hva konsekvensene for at man bare tegner litt på en vegg her på skolen egentlig er? For i det siste her på Håvåsen skole har det begynt å komme mer og mer hærverk.

På Håvåsen skole er det noen elever som holder på med hærverk. Elevene tenker sannsynligvis ikke over konsekvensene over det de gjør. Til nå har elevene skrevet og tegnet på veggene, men også på bordene i vestibylen. Det har også vært en del hærverk på doene, spesielt på guttedoene. Som et resultat av dette har guttedoen ofte blitt stengt i friminuttene.

Selv om man kjeder seg veldig mye i friminuttene gir det ikke rett til å skrive på veggene. Bordene i vestibylen er ganske så nye, og de kostet skolen veldig mye penger, så hvis ikke dette snart stopper, kommer skolen til å ta ned bordene. Og da vil det bli mye mindre sitteplasser, og dette er jo allerede et problem her på skolen. Så hvorfor gjøre det verre?

Noe annet som kan være en konsekvens for dette hærverket er at vi elever ikke lenger for lov til å oppholde oss inne på skolen i det store friminuttet. Dette kan fort bli et veldig stort problem. Hvis alle elever i niende klasse og i åttende klasse skal være ute, og i tillegg ikke få lov til å gå ut av skolens område, kommer friminuttene til å bli veldig kjedelige.

Som dere kanskje har merket, så har inspektøren vært rundt i klassene og gitt beskjed om at dette har blitt et problem på skolen. Så hvis du vet om hvem det er som gjør hærverk her på skolen oppfordrer jeg deg om å gi beskjed til læreren din eller til noen i elevrådet.

Maria Halvorsen

Kategorier:Nyheter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s