Julekalender

13. desember: 10F

Den generøse gjengen i 10F hadde penger igjen på klassekontoen etter høstens Polentur. Det valgte de å gi til skolens omvendte julekalender.

10f2

Men de stoppet ikke der. I tillegg til de 3800 kronene fra Polenkassen, tok de på seg ulike oppdrag hjemme for kunne gi enda mer. Her ble det ryddet i besteforeldres vedskjul, det ble bakt, kjøkken og bad ble vasket. Noen ga penger de tjente på å sitte barnevakt, mens andre pantet flasker. Det ble rett og slett gjort en fenomenal innsats og til slutt kunne klasse 10F gi fra seg hele 8714 kroner. Nok en gang tar vi av oss hatten for flinke elever.

For å toppe det hele valgte guttene i 10F å overraske jentene i klassen med lusekatter, Lucia-tog og sang da skoledagen startet fredag morgen. Med morgenrustne stemmer og hvite kapper sørget guttene for en minnerik start på skoledagen. Slike minner er fine å ta med seg.

10f1

Kategorier:Julekalender

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s