Julekalender

12.desember : 10E

Kurt Åge og gjengen poserer etter beste evne ...

Kurt Åge og gjengen poserer etter beste evne …

Det er liten tvil om at det skinner av mange gulv rundt om i de tusen hjem her i Haugesund. Sølvtøyet er pusset, gardiner og duker er strøket, julestrømper er hengt opp, pepperkaker er bakt, og minstemann i familien har fått litt ekstra kvalitetstid helt alene med storebror som går i tiende klasse. Det er kun oppfinnsomheten som setter begrensninger når elevene velger å jobbe hjemme som sitt prosjekt i Håvåsen skole sin omvendte julekalender.

Dagen i dag er den 12.desember, og dagen er tildelt Kurt Åge sine hverdagsengler i klasse 10E. På den dagen de skulle jobbe fikk klassen inn fine 1185 kroner. En sum som viser at det ble gjort noen dagsverk til inntekt for skolens Liberia-prosjekt denne dagen også. 10E tar jul med god samvittighet, og ønsker gjenværende klasser lykke til med sine innsamlingsdager.

Kategorier:Julekalender

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s