Julekalender

11.desember : 10D

husvaskEr det noe elevene i klasse 10D har bevist, så er det at dagens ungdom er i stand til å ta i et tak hjemme. Klassen bestemte seg for å samle inn penger til den omvendte julekalenderen gjennom å gjøre en julejobb hjemme.

Det har vært både vasking, rydding, ordning og oppussing på programmet for de elevene som har deltatt, og slikt gir penger i kassen. Klasse 10D fikk æren av å åpne den 11.luken i kalenderen, og alt i alt samlet klassen inn 2090 kroner til Liberia-prosjektet gjennom sin innsats på hjemmebane. Vi applauderer innsatsen til de spreke 10.klassingene.

Kategorier:Julekalender

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s