Julekalender

7.desember: Ressursavdelingen

Om det er noen som virkelig har stått på for å samle inn penger til til Håvåsens omvendte julekalender så er det den fantastiske gjengen på ressursavdelingen. De avsluttet høstens innsats med en fin konsert for lærerne.

De har levert ut avisa Karmsund i postkasser i distriktet hver torsdag, de har pantet masse flasker, de har solgt noen nydelige lykter til ansatte på skolen og venner og kjente, og de har øvd inn en flott trommekonsert for personalet på Håvåsen.

Torsdag 4. desember dukket en smilende gjeng fra ressursavdelingen opp på personalrommet. Med seg hadde de trommer og bakgrunnsmusikk. Mens lærerne satt og lyttet til den flotte trommekonserten, kunne de kjøpe grøt og kose seg. Inntektene fra grøtsalget gikk selvsagt til den omvendte julekalenderen. Når pengene for all den flotte innsatsen ble talt opp viste det seg at gjengen fra ressursavdelingen hadde samlet inn 10102 kroner. Vi tar av oss hatten for den strålende jobben de har gjort i hele høst, og vi gleder oss til neste konsert. Bravo!

Kategorier:Julekalender

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s