Nyheter

En ny start for noe gammelt

Call of duty Advanced Warfare er den nyeste spillet i serien Call of duty (COD). Les vår anmeldelse her:

Skrevet av. Liam Morrison

Campaignen er ganske ordinær som du ville ha forventet av COD, men den har noen ting som COD har aldri introdusert i sine andre spill og det er EXO souit. Det har sikker vært noe lignende før, men det har aldri vært mulig for spilleren å bruke den hele tiden. Det eneste spillet COD har laget som kan sammenlignes er Black ops 2, men der var det ikke mulig og bruke den hele tiden. Spillet ble utgitt 3 november i hele verden, den ble kalt Day zero Edition.

COD

Disse kompaniene er de som lager de forskjellige seriene i COD

COD blir laget av tre forskjellige kompanier:

-Infinity Ward

-Treyarch

-Sledgehammer games

Men hver av dem, har forskjellige deler av serien de laget for eks:

Infinity Ward lager Modern Warfare seriene i sammen med Sledgehammer games.

Og Treyarch lager Black ops seriene, som er skjent for zombie gamemoden de har.

Men det som er nytt med Call of duty Advanced Warfare er at det er Sledgehammer sitt første spill i COD seriene de har laget alene. Mange var skeptiske og håpefulle fordi Sledgehammer skulle lage spillet men det ser ut at det kommer til og bli en stor suksess.

Campaign:

Spillet tar plass i 2054 der du spiller som Private Jack Mitchell som er en del av den Amerikanske marinehæren . Det begynner med at du er midt i en krig med Nord Korea. Sammen med dine to lagkamerater Private Will Irons og Sergeant Cormack. Will Irons ble drept og Jack Mitchell mister sin venstre arm og blir tvunget til å bli utskrevet fra militærtjeneste. Will Irons sin far er sjefen i verdens største private militær Atlas. Jack blir tilbudt jobb der og tillegg en avansert protese for folk som har mistet kroppsdeler i kriger. Samtidig er en terrorist gruppe som kaller seg KVA og er ledet av en mann som kalles Hades. Det ener opp med at du jager han gjennom hele storyen utenom på slutten der noe skjer som stopper han og får deg til og gå imot Atlas som du hadde kjempet for i flere år. Det er ikke vits og si hva som hender i detaljer fordi det ødelegger vell storyen for dere hvis dere skal spille den. Men det er en god del mer som skjer etter at du går imot Atlas, så hvis du liker storyer i spill og vil at de skal vare lenge, er dette spillet for deg.

Multiplayer:

Multiplayer eller Online som det blir kalt er noe helt nytt hvis du sammenligner det med andre COD. Hvis du har spilt storyen og er vant med hvordan våpnene og Exo suiten er så er det ikke en så stor forskjell. Men den største forskjellen er vel at du spiller med andre folk fra andre deler av verden (men det vet vel de fleste av dere). Og hvis du har spilt storyen og tror at Online skal være like lett tar du feil. Av og til kan du ende opp med folk som ikke har peiling på hva de gjør og da er det lett, men av og til (egentlig meste parten av tiden) møter du på folk som ikke gjør noe annet og spiller bare online.

Det er et Level/ ranking system der, du begynner på Level 0. Men etter hvert som du spiller levler du opp. Og det som føller med Level er bedre våpen og andre ting som kan hjelpe deg videre.

CO-OP:

For dere som ikke vet betyr co-op samarbeid mellom flere spillere. Co-op en i dette spillet er kalt Exo survival. Det er så og si en overlevelsestest der flere Waves av fiender angriper deg. Det er forskjellige maps med forskjellige nivåer. Aller Multiplayer banene er delt inn i nivåer fra 1-3. Du begynner på nivå en der alt er lett og banene er små. Også nivå to der det er litt vanskeligere og større baner. Også er det nivå 3 der banene er store og det er ekstra vanskelig.

Du får velge mellom flere klasser til og begynne med.

Light: Er kjappest og får velge mellom assultrifles og submachine guns, men har minst armour.

Heavy: Er treig men har mest armour av alle og får bare velge mellom Light machine guns eller handguns.

Specialist: Er på en måte midt imellom av de to andre fordi den tar det beste og verste fra hver klass og halverer de . Våpnene han har tilgang til er Shotguns og Sniper Rifles.

Jeg gir spillet terningkast: terning 5

Kategorier:Nyheter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s