Nyheter

Åpent skolebibliotek igjen!

Skolebiblioteket har lenge vært stengt, og elevene på Håvåsen skole har ikke fått tilgang til å låne bøker siden mars i år. Men nå, i løpet av dette skoleåret har biblioteket blitt åpent igjen, både for at elevene skal få tilgang til å låne bøker, og for å gjøre lekser. Så nå kan man låne bøker etter eget behov.

Skrevet av: Dani Yousef

Helt siden mars i år har skolebiblioteket vært stengt helt til da dette skoleåret startet. Nå er det mulig å låne bøker og å gjøre lekser. Men hvorfor har skolebiblioteket vært stengt? Vi vet jo hvor dårlig økonomi kommunen har, men måtte det gå ut over skolebiblioteket? Vi lar bibliotekaren ved skolebiblioteket i Håvåsen, Else Margrethe Solbøe svare på dette spørsmålet:

– Hele dette begynte da kommunen ga signal til skolene, og Håvåsen bestemte seg for å kutte direkte resurser på skolen for å spare penger, og det gikk beklageligvis ut over skolebiblioteket, som ble derfor stengt helt til august, da rektor bestemte å åpne skolebiblioteket igjen for han syntes det var viktig med et åpent, betjent biblioteket. Men da var bare skolebiblioteket til og f.eks. å spille sjakk eller andre brettspill osv. Skolebiblioteket var rotete, men etter hvert ble biblioteket ordnet og bøkene ble plassert på sin plass.

biblio

Skolebiblioteket er nå som før stengingen, men det er viktig å ikke misbruke det ved å være der og være på mobilen.

Kategorier:Nyheter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s