Sport

Spennende og dramatisk prisvinner

Breaking Bad er en amerikansk serie som har vunnet en rekke priser. Serien er en av verdens største serier og serien ble spilt inn i Albuquerque, New Mexico. Premieren var den 20. januar 2008. serien har 5 sesonger og 62 episoder totalt

Skrevet av Daniel Whittle Stensland.

Breaking Bad handler om Walter White (Bryan Cranston), en kjemilærer som får diagnosen lungekreft. Da vender han til Albuquerques kriminelle verden og begynner å koke/lage metamfetamin, som er en type narkotika, sammen med sin tidligere elev Jesse Pinkman (Aaron Paul). En av hans største problemer er at svogeren Hank (Dean Norris) er en DEA agent (Drug Enforcement Administration/narkotikapoliti).

images

Breaking Bad er blant annet tilgjengelig på Netflix med alle episoder og alle sesonger. Noen deler og scener av episodene kan være litt støttende for noen. Det er scener som inneholder blodige slåsskamper, seksuelle scener, drap for betaling og litt mer. Det er en grunn til at denne serien har anbefalt aldersgrense 18 år.

Serien har også noen humoristiske deler/scener som for eksempel når Walter møter kompisgjengen til Jesse. Måten de sier og gjør ting på er også veldig morsom. Noe som gjør serien litt mer spennende er om Walter røper hemmeligheten eller om det blir avslørt at han er byens største meth koker.

Det er stor forskjell mellom hver sesong. I begynnelsen bruker Walter og Jesse en bobil som meth lab som de kjører ut til ørkenen, men i sesong tre ødelegger Jesse og Walter bobilen for å bli kvitt spor og guttene får en super lab av en de møter litt inn i serien. Det er også mange nye plasser i serien

Serien har blitt nominert til hele 260 priser og vunnet 108 priser totalt, og den prisen de har vunnet mest er IGN Awards som de har vunnet 18 ganger.

Jeg synes serien er veldig spennende for handlingen er veldig dyp og veldig detaljert. Jeg synes det er en av de beste seriene jeg har sett, men ikke alle er enige med meg der. Breaking Bad er en serie der du må få med deg de fleste episodene til å skjønne hva som skjer fremover i serien. Den bygger seg opp til slutten av serien, den blir enda mer spennende og mer dypere.

Kategorier:Sport

1 svar »

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s