Sport

Humortur til månen

Borderlands: The Pre-Sequel er det nye spillet av Gearbox og 2K, med hjelp av 2K Australia (som har lagt spillet, BioShock). Dette er en sequel fra det første Borderlands, men en prequel fra Borderlands 2. Selve tittelen er en spøk. Men det introduserer nye mekanismer, som lav gravitet, oksygen og nye spillkarakterer. 

Skrevet av: Einar L. Kongshavn

Handlingen skjer på månen til Pandora, Elpis. På månen er det vulkanist utbrudd etter, »The Crackening». Masse deler og skrap ble etterlatt. Banditter har tatt over meste parten av månen, men en liten del av månen, er det en by for folk. Hyperion sin månebase, Helios, blir angrepet av militærstyrken »The Lost Legion». De bruker kanonen for å ødelegge Elpis og Pandora.

borderlands1

Historien starter med Athena, som var arbeidsløs etter fallet av General Knoxx. Hun fikk nytt arbeid av en lavt-ranket Hyperion-jobber med navn

Jack. Du og tre andre reiser til månen for å undersøke et hvelv. Men det kom et angrep av »The Lost Legion», en Dahl militærstyrke, som tar over månebasen. Leder for angrepet er Zarpedon, som sier at hun skal redde folk. Du, de andre vennene dine og Jack skal ta månebasen tilbake før Zarpedon ødelegger månen.

Spillet introduserer en helt ny verden, med nye ting å gjøre. Det introduserer »Grinder» som har en sjanse for å gjøre de gamle våpnene dine bedre. »Moonstones» kan bli brukt til mer enn å oppgradere lageret ditt; nå kan det brukes til bonuser, åpne spesielle kister osv. »Oz Kit» hjelper deg med å puste på månen, men kan også la deg dobbelthoppe og smelle i bakken. Det introduserer 2 nye kjøretøy, også den første en-setede kjøretøyet som alle kan ha for seg selv. Det beste var at det introduserte et nytt element, »Cryo», som fryser fiender, og en ny våpentype, »Railgun», som skyter lasere.

borderlands2

Men i spillet er det ikke så mye som skjer etter at du har gjennomført det. Masse av bossene kommer ikke til å komme tilbake og du må få de sjeldne våpnene i butikker. Spillet har nesten bare kopiert det siste spillet. F.eks. Er de fleste våpnene bare kopiert. Det er jo kjekt med bugs i spillet, men noen gjør at du mister bonuser, og kan gjøre at du ikke kan komme deg lengre på spillet.

Jeg syns at dette er et veldig bra spill. Jeg mener ikke det beste av Borderlands-serien, men det har bedre historiemodus. Spillet var ikke så stort som det første, og hadde ikke like bra mekanisme som det andre, men det er kjekt å spille gjennom historien og høre på hva karakterene snakker med hverandre om. Jeg hadde det veldig kjekt med spillet og forhåpentligvis vil de fikse tingene som alle vil at de skal fikse.

5

Kategorier:Sport

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s