Sport

Fikk Van-persie svar!

På et drøyt døgn har Lisa Nordahl Eide fra 10D gått fra å være en normal 15-åring, til å få flere hundre henvendelser på sosiale medier. Og det var ikke en hvilken som helst grunn.

Skrevet av: Mathias Brandt

lisarvp

For Robin Van Persie (31), storscorer på Manchester United, hadde en spørsmålsrunde på Facebook. Og da fikk Lisa ideen om å stille et meget spesielt spørsmål. -Jeg så de andre innspurte spørsmålene, og jeg hadde ikke mange ideer. Så da spurte hun som følger: Will you marry me?

Og frøkna fikk svar. -Jeg er lykkelig gift, men jeg håper du finner en som er perfekt for deg, en som meg. Jeg ønsker deg all lykke. Hennes reaksjon på det var det ikke ord på:

-Jeg var i fyr og flamme, det er vell det beste jeg har hørt i hele mitt liv! Hun forteller videre at hun så det 3.000 ganger før hun sprang opp til foreldrene. -Jeg fikk melding av en kompis tidlig natt til tirsdag, men så den ikke før på morgenen. Jeg hadde vell tårer i øynene.

-Hvordan har det siste døgnet vært for deg?

-Jeg har vært veldig glad, selvfølgelig. Humøret har vært på topp hele veien. Ikke har hun bare vært glad, men hun har også fått mange henvendelser. Hele 200 personer har sendt henne venneforespørsel på Facebook, mens hun har fått mange meldinger og snapchats.

-Folk spør om vi skal på kamp sammen, om dem kan komme i brylupet, autografer, følge dem på insta. I tillegg har noen spurt om jeg heller kunne fridd til dem, ler hun.

Manchester Uniteds supporter klubb var de første som fikk tak i Lisa. Hun forteller at det var stort når de tok opp tråden.

-En venn ga dem nummeret mitt, så jeg visste at de skulle ringe meg, men det var ganske utrolig. De har jo mange lesere, så det er ikke verst å ha et bilde av meg på forsiden deres. Men plutselig kom TV2 på banen. I tirsdagens utgave av »Premier Leaks», snakket de om det norske frieriet.-Å se meg på forsiden av så stor avis var helt enormt! Det var jo utrolig stas at Kasper Wikestad snakket om meg. Forteller Nordahl Eide ganske engasjerende.

-Men hva syns du om Van Persie som spiller?

-Han er jo en utrolig god spiller, og i starten av VM var han jo fantastisk! Men han er jo 31 år, og begynner å dra på årene, men jeg håper han kommer tilbake i godt slag igjen.

-For formen i høst har vell vært fraværende?

-Ja, 3 mål i ligaen er for dårlig. Han må skjerpe seg. Lisa har ikke vært på Old Trafford ennå, men hun har planer om en tur neste år. Da vil hun gjerne møte nederlenderen.

-Jeg ser stadig for meg at jeg skal treffe han, men det er jo vanskelig. Jeg lever i allefall i håpet enn så lenge. Men hun forteller at hun har to drakter allerede med v.Persie #20.

Som sagt er det gått et drøyt døgn da vi snakket med henne, men det har ikke kommet helt opp for henne ennå.

-Det kommer til å ta lang tid, men kanskje det går opp for meg når oppmerksomheten har roet seg litt ned.

-Har dette vært et surrealistisk døgn?

-Absolutt, det er ikke mange i verden som opplever å få direkte svar fra en så god spiller. Hun forklarer at vennene hennes har gratulert henne, men at de allerede er lei.

-Han har vært mitt idol siden 5.klasse, og er en helt for meg.

-Og hvis du skal beskrive han med 3 ord?

-Fin, viktig på banen og verdens herligste mann, sier Lisa som har opplevd sitt sykeste døgn i sitt liv.

Se frieriet her: https://www.facebook.com/video.php?v=726877950722636&set=vb.162280197182417&type=2&theater

Kategorier:Sport

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s