Underholdning

Kritikerrost SCI Fi-spill

Destiny er et SCI FI first person shooter-spill som er veldig likt Halo i game play og i Controls. Spillet ble lagt av Bungie, de samme folka som lagte Halo. Destiny ble lansert 9. september 2014. Spillet i seg selv har en veldig god gameplay men storyen kan være forvirrende: Spillets følelse er lik Halo blandet med Border Lands 2. Spillet var ett av de mest forhåndsbestilte nye titlene og det har fått 180 game awards.

Destiny

Jeg skal gå gjennom viktige ting og å «spoile» lite som mulig.

Game play

Veldig lignende Border Lands og Halo når man spiller story og lignende i mulitplayer. Spillet har også litt Call of Duty-følelse når man spiller mot en annen person, men ikke tro dette at dette er mmo spill som world of warcraft eller lignende fordi når du spiller det så merker du at det forskjell. Spillet er også mye som et horde spill, det vil komme fiender på fiender i runder av dem. Du kommer til å spille på 4 plasser og en der du ikke kamper: Jorda, månen, mars, venus og  The reef. Når du har nådd level 20 så kommer det en ting som heter light level, det er en level som du har etter hvilket rustning man har i spillet. Du trenger en stor del light for å oppnå f.eks. level 30 som trenger 120 light.

Story

Destiny handler for det meste om å beskytte den siste trygge byen på jorda og en ting som heter «The Traveler» som er en planetlignende ting som har gått rundt i galaksen mens dens fiende som blir kallet The darkness, har prøvd å ødelegge den, Du skal spille som en guardian med andre ord en person som beskytter The Traveler: Etter å ha vært død i flere år har jorda forandret seg dramatisk, Du blir gjenopplivet av en kubelignende ting som er en ghost, en er din personlige guide og han snakker mest gjennom hele spillet. Med en gang du starter må du flykte fra en fiende som heter Fallen. De er et folk som er ute for å utrydde menneskeheten. Guardians har sin plikt til å beskytte The Traveler uansett hva som skjer. Men for at du skal finne ut mer om historien i spillet må prøve å finne ut ting på egenhånd, du må prøve å få med alt du gjør for at du kan prøve å finne ut historien.

Multiplayer

Mulitplayer er kan være kjekt for dem som liker å spille slik. Mulitplayer har game modes som kan være kjekke og spille hvis du liker det da.

Story

Patrol

En game mode der du bestemmer hva du skal gjøre og hvor du skal gå, prøv å finn på noe kjekt så kan patrol være veldig kjekt eller helt meningsløst å holde på med, en First person free roam Obs! (du må gjøre noen oppdrag før du kan gå i patrol).

Strike

Er et oppdrag der du må være tre personer for å gjøre, Det er mange fiender du må overvinne og det er alltid en boss fight, som kan være vanskelig eller tar veldig lang tid.

Raid

Raid er veldig likt strike bare at her trenger man 6 spillere for å gjøre, og du kommer til å trenge å kommunisere med dine medspillere. Og er mye vanskeligere en Strike og kan hende du må kommet langt i spillet for å gå på Raid

Crucible (pvp)

Crucible er plassen der det er pvp og du kan få belønninger  som armor  kan belønnes av reputasjonen din som kan gå opp eller ned når man vinne eller taper. I crucible er det forskjellige game modes du kan spille i:

Clash: Det er team Death match med andre ord, det er 2 lag og det er 6 folk på hver lag. Det laget som får mest drap vinner. Thats it

Combines arms:

Combined arms var en limited time game mode event som var både clash og control ( Les nedover for control ) der du fikk mye ammo til ”Heavy våpen og mer kjøretøy”.

Control:

Det er en blanding av domination og team Death match, game moden er slik at du skal holde kontroll over noen baser plasser, og målet er å få 20000 poeng, du får poeng fra hvor mye baser du har, drap og ta over baser.

Rumble:

Det er free-for-all med andre ord, Det er 6 players i mot hverandre, ingen lag eller noe slik, den som får flest drap vinne.

Salvage:

En til  gamemode event, Salvage handler om å ta opp så mye ting som mulig de kunne finne med ghoste-ene sine og hindre fienden å ta opp tingene, Man hadde lang respawn time men kunne bli gjenopplivet av med spillere ( Det sies at Salvage skal komme til bake i midten av oktober )

Skrimish:

Det er 3 vs. 3 team deathmatch, du tar 15 sek før du blir gjenopplivet. Eller helt likt som team deathmatch.

Ulemper

Destiny kan være kjedelig hvis du ikke finner på noe og gjøre.

Mesteparten av oppdragene er veldig mye som horde spill kan bli kjedelig i blant.

Historien kan være vanskelig å forstå fordi du må huske alt og du får ikke mye innhold.

Noen visse områder kan du ikke gå inn hvis du er for lav Level og du komme til å finne ??? level fiender.

I PvP så kan du ha hvilket som helst våpen og det kan ende opp med for eks: En som har OP våpen og du som har dårlig våpen.

Egenvurdering

Spillet er kjekt å holde på med og det passer meg veldig mye fordi jeg har alltid elsket Halo-spillene, og jeg liker å finne ut ting av meg sjøl og komme på med teorier, Destiny er et spill som folk håpet å få mer ut av, det gjorde jeg og, men Bungie har lovet oss og gjøre spillet bedre etter litt skuffelse. Spillet er kjekt, spillet er ikke perfekt men spillet er kjekt hvis du finner på noe og gjøre. Jeg håpet for mer siden beta-en men spillet men spiller er kjekt å spille slik som det er nå.

Kategorier:Underholdning

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s