Underholdning

Strålende simulatorspill

Euro Truck simulator 2 er et simulatorspill som går ut på å kjøre lastebiler fra A til B. Dette høres kanskje veldig simpelt ut, men det er en god del mer avansert en det. Jeg har personlig spilt dette spillet en god del mer en jeg burde ha gjort: 112 timer på steam.

Skrevet av: Markus Frank

Truck simulator er et spill som ikke høres så spennende ut, men det er virkelig noe spesielt. Du begynner spillet med å lage en profil, altså navn, bilde og hva du vil kalle firmaet ditt. Etter det får du en rask gjennom gang om hvordan du kan styre osv., og etter dette kan du egentlig bare begynne å kjøre. Du begynner i nivå 0 og etter et par last kommer du i nivå 1. da kan du velge noe du vil oppgradere. Du kan velge mellom «Long Distance» sånn at du kan få lengre laster altså du kan kjøre til andre land. «High value cargo» du kan frakte mer verdifull last. «Fragile cargo» sånn at du kan frakte knuselig eller brannfarlig last. «Just in time delivery» nå du begynner spillet har du ganske dårlig tid på fraktet dette endrer seg hvis du velger å oppgradere «just in time delivery». Og til slutt «eco driving» denne oppgraderingen gjør sånt at du kan frakte miljøvennlige ting. Alle disse fem tingene kan du oppgradere fem ganger hver. For å oppgradere alle tingene må du komme i nivå 25 og dette er ganske vanskelig å gjøre. Pluss så er det veldig irriterende at det ikke kan kjøre i Norden på det normale spillet. Den eneste muligheten du har er å laste ned en mod.

eurotruck

Trafikkaos i Rotterdam

Logitech G27

Logitech G27 er et spillratt som gir en ny dimensjon til spillet. G27 pakken inneholder et ratt, girkasse og brems, gass og clutch. Det er et såkalt forcefeed back ratt, altså motstand i rattet. Dette gjør det ekstremt realistisk. Det eneste negative med dette er prisen. G27 pakken koster rundt 2400-2600 kroner. Dette er veldig masse penger hvis du bare skal bruke det til et spill. Du bør virkelig elske bilspill hvis du skal kjøpe et sånt ratt. Jeg personlig som har spilt over 100 timer med det syns det er verdt hver eneste krone, men du bør seriøst vurdere om det er verdt 2500 kroner. Nesten like mye som en ny Xbox One eller PS4.

Multiplayerdelen: Multiplayerdelen er overlegent den mest underholdende delen av truck Simulator. Det finnes dessverre bare to servere: Europa og U.S.A. siden det er bare to servere er serverene noen steder proppfulle. Hvis du kjører fra London til Rotterdam i Nederland må du ta ferie over fra England til Nederland når du ankommer Nederland er det ikke uvanlig at du møter på 700 trucker klint inn i hver andre på motorveien  på grunn av en dust helt fremme blokker hele veien. Men dette slår ingenting det å kjøre med en venn på en fredagskveld fra Krakow til Milano. Det er ganske irriterende når du kjører på motorveien og en fyr smeller deg ned og du må ringe veihjelp, men dersom du gjør det sjøl er det noe av det gøyeste i verden. F.eks. sist fredag spilte jeg med en venn og en helt tilfeldig fyr skulle bare ta en fin forbikjøring når jeg var halvveis forbikjørt dro jeg rattet mitt 360 grader og drynte fyren ned. Han hadde ikke gjort noe mot meg men jeg bare følte for det

Min mening: Jeg syns truck simulator 2 er et fantastisk godt spill. Det er veldig vakkert og realistisk. Det er veldig enkelt å spille på en Laptop siden spillet nesten ikke krever noe. Jeg liker ikke soundtracken siden det er bare en veldig irriterende sang som blir spilt om og om igjen. Dette ødelegger helhets opplevelsen litt for meg.

5

Kategorier:Underholdning

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s