Forside

Jentene er ute av fotballturneringen!

Dette er årets skolelag i fotball for jenter!

Dette er årets skolelag i fotball for jenter!


Fotball-jentene spilte kvalifisering for sluttspillet i skolecupen, men håpet om en Stavanger-tur ble knust.

I den første kampen var Vormedal motstander. Denne kampen var gruppas toppoppgjør, og ville avgjøre mye. Midtveis i 1.omgang kom Vormedals scoring. En corner ble lagt, og plukket opp av en spiller på 16-meteren. Hun tuppet inn 1-0. Etter scoringen hevet Håvåsen seg ørlite, men var særdeles svake. I 2.omgang gjentok det seg, men begge lag kunne score. Helt på tampen av kampen sendte Elma et skudd i tverligger, men det ville seg ikke for skolens jenter. Tap og 0 poeng i første kamp.

Haraldsvang var motstander i den andre kampen. Den åpnet rolig, men etter et par minutter sendte spissen til Haraldsvang ballen like utenfor mål. Like etter får Celine en mulighet, men den skyter hun utenfor. Elma hadde også en mulighet, før scoringen kom. Sofie skjøt corneren rett i mål, og 1-0! Men etter pause var det duket for mer! Celine ble spilt gjennom, rundet keeper og sendte Håvåsen opp til 2-0. Rett før slutt var det Elma sin tur til å score. Hun lurte av et par spillere, før hun banket inn 3-0! Men Haraldsvang fikk seg et trøstemål, og resultatet ble dermed 3-1.

I den siste kampen mot Hauge var det klart at Håvåsen var ute av turneringen. En spillerne vil vise var de var god for uansett! Men det startet svakt, og dårlig markeringsforsøk gjorde at Hauge gikk opp til 1-0. Men Håvåsen svarte rett før pause , for Elma kan skyte! Hun smelte til og satte inn 1-1 fra 20 meter. Så, etter pause, spilte Sofie og Ingrid fint sammen før førstenevnte banket inn 2-1. Sofie var nær ved å sette inn sin andre for dagen, men en rygg hindret det. Men 3 minutter senere driblet hun seg ned til dødlinja, og sendte et knallhardt innlegg rett i en Hauge-forsvarer og i mål! Men ikke nok med det, Sofie ble fint spilt gjennom av Camilla før hun ble felt av en forsvarer. Straffen tok hun selv, og 4-1! Ett minutt før pause vant Elma en »en mot en» duell, og dermed fastsatte hun resultatet til 5-1.

8-2 i målforskjell, men det var ikke godt nok. Vormedal gikk videre, mens Håvåsen er ute for denne gang.

Kategorier:Forside, Sport

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s