Sport

Høye forventninger

Vi får ofte høre om første skoledag i førsteklasse etter sommerferien, men av den grunn må vi ikke glemme at det også begynner en haug med nye, spente elever på ungdomsskolen.

Skrevet av: Malin Skistad og Emilie Mæland

Noen gleder seg, og andre er bekymret. Blir det mye lekser? Forsvinner vennene mine til andre klasser? Er det mye arbeid? Vi har snakket med fem åttendeklassinger og de har svært høye forventninger og ser frem til tre nye år.

-Det som har forbedret seg fra sjuende klasse må være klærne og humoren til lærerne, ler Eirik (8A)

viland

Gode karakterer og studievaner er det som står i fokus hos åttendeklassingene, men det er også en del nye ting som de gleder seg over.
-Det er mye friere nå i forhold til hvordan det var på barneskolen. Vi får faktisk lov til å ha mobilen fremme, og vi kan bevege oss mer fritt i friminuttene, sier Markus og Petter(8E)

Petter

-Jeg synes valgfag er veldig gøy og har valgt aktivitet og helse, sier Anna(8A) Nora Cecilie har derimot produksjon av varer og tjenester, men vil bytte til aktivitet og helse noe som var et veldig populært valgfag i år.

anna&nora

Så langt er alle de fem elevene fornøyd med skoledagene. Det er allikevel et par småting de ønsker kunne forbedre seg, sånn som kantina og enkelte valgfag, men det regner de med blir bedre etter hvert.

Kategorier:Sport

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s