Sport

Her er info om jentelaget før kvalifiseringen!

Fjorårets lag

Fjorårets lag

Her er all informasjon du trenger før, under, og etter Kvalifiseringskampene i Idrettsparken!

Via denne artikkelen følger du dagen via CoveritLive: https://haaavis.com/2014/10/15/her-folger-du-kampene-til-jentelaget/

Kvalifiseringsgruppen til Håvåsen jentene består av 4 lag, Hauge, Vormedal, Haraldsvang og Håvåsen. De skal spille en gang mot hverandre i løpet av skoledagen 16. oktober, og vinneren av pulja går .
Kampene spilles på Gymnasbane 6 og 7 , mellom 09.00 og 14.00. På denne banen spiller byens klubblag sine kamper, og er svært godt brukt til både trening, kamp, og idrettsgymnaset.

Slik ser troppen ut:
Keeper: Mathilde Rode 10D, Thea Dahlen 9C
Forsvar: Camilla Alne Olsen 9C, Katrine Haraldseid 9D, Bergitte Varne 10A, Tiril Sætran 10E, Elma Mekkin 10F
Midtbane: Emma Wade 9C, Ingrid Høiland 9C, Ingrid Stray 10A, Ida Haukås 10A, Sofie Bersaas 10A, Malin Jakobsen 10E, Lisa Eide 10D
Angrep: Vilde Wee 10A, Celine Steinsland 9A
Ukjent posisjon: Johanne Rokstad, Mona Tvedt, Nora Cecilie Sørhaug fra 8.klasse.

De som er skrevet i ukjent posisjon er kommet inn på grunn av skader på sentrale spillere. Hedda Hansen og Vilde Wee er ikke med i kvalifiseringen

De fleste av spillerne spiller på daglig i Haugar og Avaldsnes. Jentene på Haugar kom til semifinalen i et uoffisielt NM i fjor. Avaldsnes på sin sine er kanskje den klubben som spytter inn mest penger til kvinnesiden. Noen av Håvåsens jenter har allerde debutert på Haugars A-lag, mens jentene på Avaldsnes må nok vente et par år..

Lagoppstillingene er ikke offentliggjort, men vi kommer tilbake med så fort det er kommet ut før hver kamp. Slik ser kampoppsettet ut:

Som du ser spiller Håvåsen henholdsvis kl. 10, og . Men det er hvert å følge med på de andre kampene også! Vi oppdaterer resultatene i de andre kampene i tillegg!

Nå kan du også se studiosendingene til Haatv! I »veien til Stavanger» snakker vi om uttaket og med to av spillerne, den ene av dem er med på jentelaget! Se hvordan det gikk her: https://www.youtube.com/watch?v=lHeB-Z9UtMM&list=UUaNDkw9USz_YAluc_nrpsrA

Ellers kan du se referat fra alle kampene til Håvåsen på en ny sak som lages etter første kamp. Vi skal holde DEG oppdatert på alt som skjer! Det skal også lages en studio-oppsumering etter kampene.

Kategorier:Sport

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s