Nyheter

Elever etterlyser trafikalt grunnkurs

På Håvåsen er det tilbud om fem forskjellige valgfag.  Man kan velge mellom aktivitet og helse, innsats for andre, medier og informasjon, produksjon av varer og tjenester og design og redesign.  På Haraldsvang får de tilbud om trafikalt grunnkurs, et valgfag flere elever her på skolen kunne tenkt seg.

Skrevet av: Andrea Kleppe Vihovde og Marie Svendsen Rossebø

Vi har snakket med en elev fra vært valgfag her på skolen, hva de synes om det.

-Jeg ville gjerne hatt trafikalt grunnkurs.  Da slipper pappa og betale det, og da kunne jeg hatt det som valgfag, noe jeg heller ville hatt.  Det er også veldig urettferdig at Haraldsvang får tilbud om det og ikke vi, sier Daniel.

Daniel

Daniel Rossebø Susort, 10C, Valgfag: Medier og informasjon

-Jeg synes det hadde vært kjekt, for da kunne jeg gjort meg klar til å få lappen.  Det er drit at Haraldsvang får det og ikke vi.  Jeg ville egentligt ikke byttet, men jeg hadde trengt det, sier Gisli.

trafikk2

Gisli Pederesen, 10C, Valgfag: Produksjon av varer og tjenester

-Jeg ville hatt trafikalt grunnkurs, for da hadde jeg fått en del av teorien.  Jeg synes det er dumt at haraldsvang får det og ikke vi, og ville byttet det mot valgfaget jeg har nå, sier Sebastian.

trafikk3

Sebastian Ellingsen, 10 C, Valgfag: Innsats for andre

-Jeg ville ikke hatt det, for det er unødvendig med moped og kan vente til billappen.  Jeg synes det er kjipt for de elevene som ville hatt det, og ville ikke skiftet fra aktivitet og helse, sier Ali.

trafikk4

Ali Atir, 10E, valgfag: Aktivitet og helse

Kategorier:Nyheter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s