Sport

Uttakene til skolelaget i fotball er klart

Dette var jentelaget i fjor.

Dette var jentelaget i fjor.

Både guttene og jentenes lag er klart til de kommende kampene! Sjekk om du er med!

Her er guttelaget: Keeper: Vegard Sørbø Solberg 10D og Phillip Wulfsberg 10D. Forsvar: Johannes Nilsen 10B, Jøran Iversen 10E, Erik Gloppen 9F, Fredrik Rodge 9A, Magnus Grindheim 10E, Jacob Alsos 9F. Midtbane: Eskild Båsen 10E, Kristoffer Gunnarshaug 10E, Ali Athir 10E, Sander Meland 10D, Johannes Legland 9C, Øystein Nesse 9F. Simon Alvsaker 9F, Ivar Lande 10D, Ton Tran 10F, Marcus Våga 10D. Trenerene er Børre Bækken og Inge Fjeldheim

Dette er jentelaget: Keeper: Mathilde Rode 10D, Thea Dahlen 9C. Forsvar: Camilla Alne Olsen 9C, Katrine Haraldseid 9D, Bergitte Varne 10A, Tiril Sætran 10E, Elma Mekkin 10F. Midtbane: Emma Wade 9C, Ingrid Høiland 9C, Ingrid Stray 10A, Ida Haukås 10A, Sofie Bersaas 10A, Malin Jakobsen 10E, Lisa Eide 10D. Vilde Wee 10A, Celine Steinsland 9A. Treneren er Svein Inge Egeland.

Kvalifiseringskampene vil foregå her lokalt innen en måneds tid. Vi kommer tilbake med motstander og dato!

Kategorier:Sport

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s