Sport

The fault in our stars

Er du interessert i en bok om liv og død, så anbefaler jeg deg «tfios». Boken har truffet mange rett i hjertet av sorg og glede. Både store og små, klarer ikke å lese ferdig uten å felle en tåre.

Skrevet av: Zulikhan Astamirova og Hannah Rolfsen

Boken handler om en ung jente på 16 år kalt Hazel, hun har hatt kreft siden hun var 13 år. På grunn av depresjonen til Hazel melder foreldrene henne i en støtte gruppe, med mange andre som har overlevd kreft. Støttegruppen var ikke noe for henne, hun gjorde det bare for foreldrene sin skyld.

En vanlig dag på vei inn til støttegruppen møtte Hazel, Augustus Waters. Augustus var ny i støtte gruppen, han var der på grunn av kreft i foten og for å støtte sin venn Isaac. Hazel og Augustus ble kjent og begynte og date/flørte for en stund.

Gjennom mange kjekke stunder sammen utvikler de et sterkt forhold. De har ikke for alltid, men de har hverandre.

Boken inneholder mange oppturer og nedturer, men NESTEN alt ordner seg til slutt. Etter å ha bundet et veldig godt vennskap vil Augustus oppgradere vennskapet ett nivå høyere. Det er ikke så lett for Hazel med tanken på at hun holder på å dø, og hun vil ikke skade Augustus.

Når Hazel får vite at kreften til Augustus er tilbake blir det mange tårer. Kreften til Augustus er verre enn Hazel sin. Det skjer mye gjennom dagene hvor Augustus blir alvorlig syk og holder på å forlate Hazel.

Eventyret til Hazel og Augustus kan være slutt, men hvem vet om han kjemper imot kreften? Klarer han å kjempe mot kreften eller ikke får du lese og se selv.

Denne boken blir sterkt anbefalt av tidligere lesere, og nå som jeg har lest boken og vet hva det inneholder anbefaler jeg deg til å lese den. Les den og få en ny favorittbok.tfios

Kategorier:Sport

1 svar »

  1. Når dere skal røpe ting om boken som avslører historien er det viktig å skrive det i innledningen! Heldigvis for meg så har jeg lest den allerede. ._.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s