Nyheter

Her er grunnen til at biblioteket er stengt.

Biblioteket stengt

Biblioteket på skolen har vært stengt siden mars. Det kom som et sjokk både på elever, lærere og ikke minst bibliotekarene. Grunnen har lenge vært omdiskutert og spekulert i. Noen av ryktene har vært om at det var for rotete i hyllene, andre om ingen lenger ønsker å ha ansvar for det i friminuttet. Men nå har rektor Øystein Viland uttalt seg om saken.

-Det ble i Mars vedtatt i bystyret at alle biblioteker skal være ubammenet i kommunen, med unntak av folkebiblioteket i sentrum. Dette er følger av det svært stramme budsjettet i kommunen, forklarer Øystein.

-Det vil si at det det ikke kan være åpent?

-Det stemmer, bekrefter rektor

Det var pengene som var grunnen til den midlertidige stengingen av biblioteket. Men selv om en protestaksjon er blitt satt i gang, kan ikke det ikke åpnes. Men det du ikke trodde var at det brukes allikevel.

-Nå brukes det til forskjellige gruppearbeid, og det er derfor vi har hengt opp ting foran vinduene, for at ikke folk skal forstyrre. Hvilke gruppearbeid som de holder på med er usikkert. Men på spørsmål om det vil være slik frem til ferien, kan ikke rektor svare på.

Da er det bare til å smøre seg med tålmodighet, og vente til åpningen av biblioteket igjen.

Kategorier:Nyheter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s