Sport

VG-LISTA TIL HAUGESUND

VG- lista topp 20 er et populært arrangement som besøker ulike byer i Norge hvert år. Med seg har de med norske kjendiser, men også utenlandske stjerner! Det er nå bestemt at VG-lista skal besøke Stavanger, Oslo, Trodheim, Bergen, Tromsø og by X! For i år kan nemlig du være med å bestemme den siste byen som skal få besøk av VG-lista topp 20, 30. juli!

(Skrevet av  Hanne og Thea)

Det er da den byen med mest engasjement og kreativitet som blir den heldige vinneren. Og vår by Haugesund, ligger veldig godt an når det kommer til akkurat dette. Vi har fått utallig mange mennesker med på å rope « VG-lista til Haugesund!», og det drøsser inn med både videoer og likes på facebook sin populære side som arbeider for å få VG-lista til vår by.
En jury vil velge ut de byene med MEST ENGASJEMENT og MEST KREATIVITET – og til slutt kåre en vinner – en by X hvor VG-lista kommer 30. juli. Og fristen til å være med på å få VG-lista til Haugesund, går ut tirsdag 13.mai.

vg2

 

 

 

 

Om du ikke har mulighet til å poste en video av deg, venner eller familie som roper «VG-lista til Haugesund!», ikke vær lei deg! Gå inn å facebooksiden  «VGlista til haugesund» og trykk «liker», du kan også tagge #VGlistatilHaugesund i bildene dine på instagram. Vinerbyen blir valgt ut onsdag 14.mai.

 

Kategorier:Sport

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s