Sport

OPPTUR 2014

På onsdag (7. mai) er det klart for OPPTUR for årets 8. klassinger. Det er ikke bare Håvåsen som deltar, men nesten hele landet.
Årets OPPTUR går av stabelen over 77 steder i Norge. Hele 31 224 ungdommer skal ut på tur, og det vil si 50% av hele landets ungdommer.

Skrevt av: Synne Tveit Songstad

OPPTUR 2013, fra Stavanger.

OPPTUR 2013, fra Stavanger.

OPPTUR arrangeres av Den norske turist foreningen og er arrangert for 9. gang nå i 2014. Det er en del av DNTs skolesatsing, som vil gi ungdommen en prøvesmak på friluftsliv, uavhengig av tidligere erfaring med fysisk aktivitet. Målet er å få flere ungdommer til å oppleve gleden med friluftsliv.

 
Turene er om lag 10 km lange, og går til en topp eller lignende. Det er vakter underveis som sørger for at alle kommer trygt frem. OPPTUR fokuserer på sosialt samvær, naturopplevelser og fysisk aktivitet.

 
Opptur 2014
Alle på Håvåsen skole skal møte ved naustet ved Stemmen (Eivindsvatnet) klokka 09.05. (Alle som sykler må ha hjelm). Syklene skal parkeres slik at biler (evt. utrykningskjøretøy) kommer forbi. Du må ta med en ryggsekk med mat og drikke (kjeks/boller og saft/juice er lov), sitteunderlag, heftet dere får utdelt på skolen og en penn. Heftet skal brukes på poster du skal innom i løpet av turen. (Ta med søppelet etter deg også)Kle deg etter været og husk godt fottøy, helst vanntette (fjell)sko. Det kan være veldig vått og sølete i Byheiene hvor du skal gå.

Kategorier:Sport

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s