Sport

Hauge & Lindaas

Den 26. april tidligere i vår, var det åpen dag på stadioen. Der hadde Håvåsen skole en stand hvor vi solgte boller, for å tjene penger til Liberia prosjektet. Da valgte Hauge & Lindaas, å bidra med 1000 boller.

laget av : Mari Lien Børseth og Kamilla Sky HagahaugeOgLindaas-txtLogo

– Hvorfor valgte dere å bidra med 1000 boller?

-Vi er et stort LOKALT bakeri, som mener at det er viktig å støtte opp når noen lokale tar initiativ. Denne gangen var vi så heldige å ha anledning til dette.

 

Vi spurte også Hauge & Lindaas om hvorfor de ville bidra og hvorfor de trodde at de ar de eneste som ville bidra.

– Det er vanskelig å svare hvorfor de andre ikke var med. Det viktigeste for oss er at vi stilte opp, så får de andre svare for hvorfor de ikke gjorde det.

 

– Fikk dere en bra følelse etter at dere hadde bidratt?

– Det er alltid kjekt å kunne hjelpe andre. Denne gangen hadde vi anledning til å stille opp, svarer bakerisjef, Olav Severeide.

 

Hauge & Lindaas visste ikke veldig mye om Liberia prosjektet, men vet nok til å si at; Å gi alle RETT til skule, er i seg selv et godt prosjekt.

 

– Kan du fortelle oss litt om hva Hauge og Lindås er, og driver med?

-Bakehuset Hauge & Lindaas blei etablert i Haugesund i 1924. I 1997 danna Hauge & Lindaas sammen med 3 andre bakerier et nasjonalt firma som het Bakehuset Norge. Dette blei så solgt til Bakers i 2004. I 2012 overtok NorgesGruppen bakeriene. Bakehuset Hauge & Lindaas er det største lokale bakeriet i denne regionen. Me leverer baker- og konditorvarer fra Stord i nord og til Skudesnes i sør. Har også leveranser innover til Sauda og Ryfylke. Pr idag har vi ca. 30 personer i arbeid som utgjør 18 årsverk. Største produktet vårt er Grovbrød med sirup. Dette står for ca. 30 % av volumet våres. Me er også glade for å kunne produsere FK Haugesund sitt brød. Dermed er vi med å støtte opp om drømmefondet til klubben.

 

 

 

 

 

Kategorier:Sport

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s