Sport

Volleyball i storfri, bli med!

Skrevet av: Alexandra Solheim og Hannah S. Rolfsen

Mange bruker friminuttene på å sitte inne i vestibylen på sine dyrebare mobiler, noe de også gjør når de kommer hjem. Eli Munzer og de andre miljøarbeiderne på Håvåsen skole vil bryte litt opp i dette. Lenge har vi hatt fotball og stikkball i gymsalen, men nå når det er finere vær så vil de at vi skal trekke mer ut i det fine været, pluss det er ikke alle som liker fotball. Derfor har Eli startet med volleyball i storefri, på volleyballbanene.

-Hensikten med dette er at vi vil ha ungdommen mer ut, og ikke la dem sitte å se på mobilene sine inne, når det er så fint vær, sier en entusiastisk Eli. Fra 28.04 kan du møte opp på sandvolleyballbanene bak skolen. Og hun håper da at mange blir med på dette tilbudet i storefri fra 11.10 – 11.40. Dette vil bare være når det er fint vær ute, helt fram til sommeren.

-Vi har ønsker om å få gjort dette om til en cup i slutten av juni, slik som vi har fotballcuper, sier Eli. Det er ikke alle som er like entusiastiske til fotball, og da er volleyball ett godt alternativ. Det vil da bli 6-7 spillere på hvert lag. Foreløpig har de bare ett nett, ettersom det andre er blitt revet ned. Hun har da sagt til rektor at han må bestille nytt nett, noe han har gjort. Da kan flere bli med å spille!

-Litt av målet vårt er å vise at de som ikke tror de mestrer sporten, faktisk kan klare det. De kan også øve seg på å spille volleyball til gymtimene og kan bli kjent med nye elever.

foto; privat.

foto; privat.

Eli har hengt opp plakater i klasserommene og i vestibylen, og oppfordrer de som går forbi til å være med! Så da er det bare til å legge fra seg mobilen og bli med på volleyball!

Kategorier:Sport

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s