Sport

Tippeligaens tabelltips!

 

tippeliagen

Fredag sparkes Tippeligaen igang på Aker Stadion i Molde. Dagen etter spiller FK Haugesund sesongens første kamp når de tar i mot Lillestrøm på stadion. I år som i fjor spiller tidligere Håvåsen-elev Michael Haukås på laget, men har rekker ikke sensongstarten grunnet skade. Asbjørn Helgeland styrer fortsatt spillerkjøp-skuta, og har forsterket laget før sesongen. I fjor tok laget bronse, men i år er de ikke dømt samme skjebnen av ulike medier. Men i Haaavis har kommet med vår dom over årets tippeliga, slik som andre. Dette er vårt tips:

1. Rosenborg

2. Molde

3. Strømsgodset

4. Viking

5. Haugesund

6. Brann

7. Aalesund

8. Odd Grenland

9. Vålerenga

10. Bodø\Glimt

11. Start

12. Lillestrøm

13. Sandnes ULF

14. Sogndal

15. Stabæk

16. Sarpsborg 08

Vi tror Rosenborg tar hjem gullet. De har forsterket seg, og ser sterkest ut på papiret for øyeblikket. Molde er nok tilbake igjen fra 2012 sesongen, mens Godset forsatt er i toppen. FKH tror vi detter ned på 5.plass. De har hatt en svak sesongoppkjøring, og mye skader. I bunnen finner vi Sarpsborg og Stabæk. Sarpsborg ser veldig svake ut og har mistet sin beste spiller. Stabæk har fått en topptrener, men det er ikke godt nok. Nyopprykkende Bodø\Glimt knuste all modstand i Adeccoligaen og blir å finne på 10. plass.

Nå utfordrer vi deg til å komme med ditt tips! Vi vil arrangere en konkurranse der du leveren inn til tips til hvordan tabell ser ut etter sesongslutt i november, der vinneren stikker av med premien. Slik er reglene:

-Du setter opp en tabell med lagene fra Tippeligaen der du plasserer alle lagene i din rekkefølge. Lagene som er med finner du der oppe.

-Tipset sender du inn til på skole. Det ligger en bunke med utfylligsark ved informasjonstavlen i vestibylen. Arkene leverer du inn til lærer Svei Inge Egeland, eller elev Mathias Brandt som holder til i klasserom 1. Informasjon står også på arket.

-Poengutdeling går slik: Ender laget på den plassen du tippet dem på får du 0p for det laget. Så får du 1p om laget ender en plass fra der du tippet dem. 2p om du er to plasser fra, og 16p om du er 16 plasser i fra osv. Det gjelder altså å få minst poeng som mulig.

Dette er en konkuranse for alle som vil være med, både lærere og elever på skolen. Det eneste du trenger å gjøre er at du sender inn et tips, og så er du med i konkurransen! Etter hver runde tar vi en oppsumering om hvem som leder og hvordan det ligger an. Høres ikke dette kjekt ut?

Ps: Innleveringsfristen er ute. Sesongen er allerede sparket i gang, og dermed er det ikke mulig å melde seg på.  

 

Det er også knyttet stor spenning til vårt lokale lag i årets eliteserie. Hvordan tror du det går med Haugesund i år? Stem under!

 

Kategorier:Sport

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s