Sport

Filmdryss

Skrevet av Malin Jakobsen og Eva Naomi Knutsen

action / skrekk

I am Legend handler om en mann som prøver å kurere et vampyrvirus. Han får mange utfordringer, og veldig harde dager. All menneskeheten raser sammen rundt han. Plutselig kommer det noe veldig uventet, som kan endre hele planen hans.

The ring handler om en dame som undersøker en videokassett. Kassetten har forårsaket at de som ser den dør innen en uke. Hun ser selv videoen og får en telefon der en barnestemme sier at hun bare har syv dager igjen å leve. Damen blir nysgjerrig og prøver å finne ut hvordan hun kan slippe døden hun har blitt lovet.

Kjærlighet / Drama

The Lucky one handler om en mann som er i hæren og blir reddet fra å bli drept på grunn av et bilde. Han er fast bestemt på å finne denne kvinnen som er på bildet for å takke henne. Det viser seg at hun bor i en liten bygd i Louisiana og han oppretter kontakt med henne. Men hva skjer når hun får vite den virkelige grunnen til at han tok kontakt med hun?

Elsk meg igjen handler om et ungt og forelsket par som havner i en bilulykke. Gutten klarer seg uten noen alvorlige skader, mens jenta havner i koma. Når hun våkner opp igjen er hukommelsen borte og ingen minner ligger igjen mellom hun og gutten. Noe hun husker derimot er den gamle forloveren sin fra jusstudiene. Gutten som var med i bilulykken er fast bestemt på å få kjærligheten tilbake mellom de to, men får han det til?

Komedie

Grown ups handler om fem barndomsvenner, som blir gjenforent når den gamle basketball treneren dør. De får alle det samme gode båndet tilbake, og drar på sommertur sammen. Det blir en latterfull og koselig sommertur.

Big momma handler om en politimann som må gå i dekning for å finne en minnebrikke på ett jenteakademi, sammen med sin nevø. Han må kle seg ut som en gammel dame for at ingen skal merke han. Kjærlighet kommer inn i bildet for begge to, og det blir skapt mange problemer for at han skal klare oppdraget. Men vil han klare det?

 

 

tttkkkpppssshhhnoicnwepinvc

Kategorier:Sport

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s