Nyheter

Elevene er ikke fornøyde med toalettene på skolen

 

         Skittent, ødelagt og kaldt er tre ord mange ville brukt for å beskrive både jente- og guttetoalettene på skolen. I tillegg er det masse hærverk, spesielt på guttedoen.

Skrevet av Hannah Rolfsen og Miranda Ramadani

 

         Mange elever vil helst ikke bruke toalettene på skolen nå for tiden. Det er dårlig tilstand og det er ikke hyggelig å være der, har Zulikhan Astamirova og flere andre uttalt seg om. I tillegg er det mye som ikke fungerer som det skal, som for eksempel ovnene, lysene inne på toalettene og noen av vaskene leker. Det er iskaldt på jentetoalettene og det reagerer mange på, spesielt om vinteren. Guttene vi har snakket med har sagt at det er papir strødd overalt og i vaskene, oversvømmelser og det mangler såpe og papir der. Svein Inge Egeland har sagt at grunnen til dette er at de ikke vil fylle på når det bare blir misbrukt og kastet rundt om kring. Det er verst tilstand inne på guttetoalettene, der er det mye hærverk som beskrevet over.toalett1


Elevene liker seg ikke på toalettene, men vet ledelsen om alle disse problemene? Sosiallærer Terje Tveit forteller at ledelsen er informert om dette. De har gjort tiltak som å informere elevrådet og få de til å snakke med vær sin klasse om dette. De har fått vakter til å ta en kikk innom toalettene i friminuttene, ettersom det ikke er lov med sikkerhetskamera der inne.

Tidligere har de stengt toalettene, men de har åpnet igjen. Om dette skjer igjen, må elevene spørre om nøkkel for å bruke handicaptoalettene som ligger ved ekspedisjonen. Om vi ville ha forandring med tingene som ikke fungerer, som lys og ovner, må vi si ifra til elevrådet og så skal de ta det videre.

-”Vi må spille på fornuften til elevene, de må si ifra om de ser noen som gjør hærverk,” sier Terje Tveit.

 

toalett

Kategorier:Nyheter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s