Sport

Gratis kamp på stadion!

Denne tribunen skal bukes på Lørdag

Denne tribunen skal bukes på Lørdag

Det nærmer seg en ny sesong i Tippeligaen for FK Haugesund. Etter at de tok bronse i 2013 flyter de fortsatt på en medgangsbølge. Og på Lørdag kan du også oppleve dem på stadion. FKH inviterer til gratis treningskamp mot Sandnes ULF. Det er siste kamp før sesongen sparkes i gang kun en uke etter. Så hvis du ikke har mulighet til å se FKH på stadion i år, eller vil prøve den nye tribunen, kan du gjøre dette. Kioskene vill være åpne og det er mulighet for å kjøpe supporterutstyr. Krafttribunen og Deep Ocean tribunen i nord vil bli brukt. Kampen starter klokken 17.00. 

Kategorier:Sport

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s