Underholdning

Kreativitetens valgfag

bilde 2Design og redesign er et valgfag hvor elevene får utrykke seg gjennom å lage ting. Elevene bruker brukte og reformer det til noe nytt og spennende. Vi har snakket med Saga og Anne Marthe fra 8d som begge går på dette spennende valgfaget.

Skrevet av: Solveig og Thea

Hvorfor valgte dere design og redesign?

-Vi valgte dette fordi vi begge syntes det var interessant å lage til fra gammelt til nytt, forteller de. På fritiden lager de også lignende f.eks bursdagskort og reformerer gamle ting. Det Saga liker best med dette faget er at

Hva holder dere på med nå?

-Vi lager veske/handlenett av plastikk. Da får vi bare bruke plastikkposer, strykejern og kreativiteten vår, sier de. Tidligere har de lagt esker, stringart, lyslykter og veskene de holder på med nå.

bilde 1

Hvem passer dette faget for?

-Faget passer vel mest for jenter, sier Anne Marthe. De mener begge at elevene som velger dette faget må like å holde på med håndarbeid og kreativitet. Det er faktisk bare en gutt som går på design og redesign helt alene med 22 jenter. I og med at det bare er jenter mener de at det kan være en av grunnene til at klassen er ganske rolig. Læreren de har heter Elén Solberg hun er vikar for Kristin Nesheim, som har tatt mammapermisjon.

 

Kategorier:Underholdning

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s