Nyheter

Håvåsens multitalent

Linn

Linn Isabel Eielsen (13) går i 8f og er en av Håvåsens multitalent. Hun er ivrig innen tegning, teater, skriving og mer. Hun kan ikke bestemme seg for hva hun synes er mest gøy. Kan det være fordi man kan la fantasien vandre fritt og uttrykke seg på sin egen måte?

Skrevet av: Kamilla Haga, Solveig Stange Rasmussen

En av de tingene hun er flinkest til og mange beundrer henne for er at hun er veldig flink til å tegne. Hun prøver å tegne 1,5 time hver dag. –Øvelse gjør jo mester! Sier hun med et lite smil. Linn begynte å tegne sommeren 2013, fordi hun kjedet seg, før det likte hun ikke å tegne. Siden sommeren har hun tegnet mer og mer. Hun mener selv at hun har blitt mye flinkere siden da. Som oftest tegner hun figurer og fargelegger dem. I vinterferien fikk hun faktisk 150 fargeblyanter! Hun bruker også tegnebrett, som er ett brett du kobler til en pc. Hvis du har lyst til å se noen av tegningene hennes, finner du henne på @LINN_DRAWS på Instagram.

For to år siden begynte hun å spille gitar. Hun spiller det for å ha det gøy, men også for å lage melodier til sanger hun skriver.

-Så du skriver sanger også?

– Ja, mange forskjellige. Alt etter hvilket humør jeg er i og hva som skjer, sier hun. Linn skriver også historier, noveller og fanfiction. Hun leser veldig mye og favorittbokserien hennes er Morganville Vampires, som hun også har skrevet en bokanmeldelse om. Den finner du under kategorien «Ukens bok» her på nettsiden vår.

Linn går også på teater. Hun begynte på teater i 2. klasse, og siden har hun holdt på med dette. Linn har nettopp byttet gruppe, hun har gått over til gruppen Pinocchio på Haugesunds barne- og ungdomsteater. Der øver hun 1 gang i uken.

 

Her kan du se en video som Linn har laget av at hun tegner:

http://www.youtube.com/watch?v=HwHPG4EEO70

Kategorier:Nyheter, Underholdning

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s