Nyheter

Hvem bruker Svømmebassenget?

Det er bare barneskolebarn som bruker bassenget

Det er bare barneskolebarn som bruker bassenget

Få elever fra Håvåsen skole får bruke svømmehallen regelmessig. Hvem er det egentlig som bruker svømmehallen? Og hvorfor får ikke vi bruke den mer?

For bare noen år siden ble svømmehallen kraftig opprustet. Planen var at elevene da skulle få bruke hallen mer enn før. Men slik har det ikke blitt. Fjorårets åttende klassinger fikk bruke svømmehallen fire ganger, mens i år har den ikke blitt tatt i bruk.

Rektor Øystein Viland, sier det er penger som er det store problemet. -Vi må ha en lærer per 15 elev, så det vil si at to lærere må være til stede med opplæring i svømming for å kunne hive elevene i bassenget. Det er mye penger det er snakk om, og det har ikke kommunen råd til.

-Hvorfor har vi i det hele tatt bassenget?

-Rossabø- og Lillesund elevene bruker det. I tillegg bruker ressurselevene bassenget innimellom. Det blir brukt, slå Øystein fast.

Det ser altså ut til at elevene på skolen knapt får bruke det mens de går her. Det er få barn og ungdom som klarer å svømme, men kommunen tar ikke grep for å lære flere å svømme. Men igjen er det penger som er i veien. Men lærerne får bruke det når de vil på ettermiddagene og i helgene. Hva syns dere om den ordningen. Skriv din mening i kommentarfeltet, eller gjerne send inn et leserinnlegg om situasjonen.

Kategorier:Nyheter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s