Sport

Følg jentekampene neste uke!

Dette er arenaen hånballheltene våre skal kjempe om seier

Dette er arenaen hånballheltene våre skal kjempe om seier

Håndball-turneringen i Tysvær, som sluttspillet i Stavanger for fotballjentene, skal haaavis.com dekke begivenhetene der. I november dro vi å dekket fotball-jentene, og vi kommer til å gjøre det på samme måte nå også. Vi kommer til å dekke kampene via tjenesten coveritlive, og skrive saker underveis av turneringen. Mathias Brandt, Lisa Nordahl Eide og Marcus Våga er igjen våre representanter på turneringen. Vi kommer til å ha en link til coveritlive der både guttene og jentenes kamper på en plattform!

Turneringen skal være i Sysco Arena som ligger på Frakkagjerd. Dette er en hall med internasjonal størrelse på banen, og tribuner på 3 sider. Første kampen til jentene er kl. 08.40, mens guttenes første kamp er kl. 09:00. Jentenes finale tar plass kl. 14:30, guttenes er 15:10

Kategorier:Sport

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s