Nyheter

Jazz og pingviner

Jazz og pingviner i gymsalen

Onsdag 5.februar fikk 8. og 9. klasseelevene på Håvåsen et innblikk i jazzmusikk og inspirasjon.

Skrevet av: Alexandra Solheim

I gymsalen var det rigget opp med instrumenter og hvitt forheng på veggen. 8. og 9. klasseelever fikk ett innblikk av jazzmusikken og inspirasjon til kunst. Det var kommet en jazzduo til Håvåsen som skulle spille en liten jazz konsert som varte en skoletime. Mens Eylof Dale spilte på piano og Andrè Roligheten på saksofon så satt kunstneren Andreas bak dem og tegnet/malte ulike ting (Pingviner og ett menneskehode). Han brukte også datagrafikk og en wii konsoll til å styre ting med på skjermen. Elevene fikk prøve på å styre en liten figur på skjermen, og jazzduoen spilte til de ulike stemningene på skjermen.

Elevene var stille gjennom hele konserten, og fulgte godt med. De klappet også når de skulle og hele konserten var ganske vellykket. Instrumentene Andrè og Eylof spilte på var saksofon, klarinett, trommer, piano og en slags sekkepipe laget av gresk geiteskinn.

(t.v) Eylof Dale, Andreas og Andrè Roligheten.

(t.v) Eylof Dale, Andreas og Andrè Roligheten.

Kategorier:Nyheter, Underholdning

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s