Sport

Flappy Bird, hva er poenget?

Flappy-Bird

Av: Malene Eliassen og Amalie Kristjansson.

I januar 2014 dukket det en opp en app som raskt ble populær. Berømte YouTubere tweetet og lagde videoer om spillet og det ble raskt veldig populært. Fenomenet Flappy Bird har også nådd Håvåsen skole og du kan nesten ikke gå fem meter uten å se noen som spiller det.

Flappy Bird er et spill hvor poenget er å få en liten fugl gjennom to Mario-lignende rør, bare med å trykke på skjermen. Teoretisk sett burde dette spillet vært veldig enkelt, men det er det altså ikke. De fleste kommer seg ikke over en score på 10 til 20. Det har blitt omtalt som «det mest irriterende spillet noen sinne» og «the Drug of App Store».

Men hva er det som gjør dette så lett å bli avhengig av? Svaret er nok det at det er så lett at selv et barn kunne ha klart det, du trenger ingen ferdigheter for å spille det utenom en reaksjonsevne. Flappy Bird er nesten bare flaks og det gjør at mange vil prøve det. En annen ting kan være det at du hele tiden vil slå den høyeste scoren til venner og familie.

Nå er spillet på topp i App Store og flere og flere begynner å spille det, noe som er litt rart fordi hele internett er full av advarsler om at «Flappy Bird vil ødelegge livet ditt» og slike (litt overdrevne) ting. Men en ting er sikkert, irritasjonen over Flappy Bird er stor og selv om alle vet det, så kommer vi tilbake og spiller mer.

Kategorier:Sport

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s