Nyheter

Årets kjendis 2013

håv

2013 er over for Håvåsen. Det er det også for andre, som for eksempel tidligere elever på skolen. Noen av de har utmerket seg spesielt godt, og derfor vil vi kåre årets kjendis 2013.  Vi kårer de ti kjendisene som har utmerket seg best på sin måte i fjor. Vi starter med nr 10, og går ned til nummer 1. Vi avslører en ny kjendis hver dag i en periode på ti dager. Vi starter på mandag med 10. plassen, og avslutter med vinneren i slutten av måneden. Du kan allerede lese intervjuer med noen kjendiser på ukens kjendis her på haaavis.com. Følg med!

Kategorier:Nyheter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s