Nyheter

UKM-konsert i vestibylen førstkommende fredag

UKM er et årlig arrangement for ungdom i alle aldre som har et talent de vil vise frem til et publikum. Fredag 17. januar kommer folk fra Bleikemyr bydelshus for å fortelle om UKM, og i tillegg skal fire tidligere elever fra Haraldsvang ha en konsert for oss.

Tekst: Karoline Boland og Karoline Borgø

Førstkommende fredag vil det være informasjon og kosert angående UKM.

Førstkommende fredag vil det være informasjon og kosert angående UKM.

Førstkommende fredag i midttimen kommer folk fra Bleikemyr bydelshus til Håvåsen skole. De skal informere om UKM som vil foregå her i Haugesund neste helg, den 25. januar. I tillegg skal vi få en konsert fra tidligere elever ved Haraldsvang. De håper på å få flest mulig til å melde seg på UKM 2014.

UKM blir arrangert hvert år over hele landet, og alle byer har hver sin konkurranse der det kåres en vinner. Liker du å synge, danse, spille et instrument eller stå på en scene og underholde publikum, er UKM perfekt for deg. UKM står for Ungdommens kulturmønstring, og er norges største arrangement innen kultur for ungdommer med talenter.

Møt opp i Vestibylen på fredag i storefri!

Er du interressert i å melde deg på, eller vil du vite mer? Gå inn på www.ukm.no 🙂

Kategorier:Nyheter, Underholdning

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s