Underholdning

Den mest leste bloggen

 

Skrevet av: Zulikhan Astamirova og Eva Naomi Knutsen

Blogg har i de siste årene blitt en veldig populær hobby, blant både voksne og ungdommer. Du kan finne både mammablogger, outfitblogger, hverdagsblogger og blogger om livet. I Norge er det utrolig mange bloggere, bare på topplisten er det hele 200 blogger. Til sammen i Norge er det omlag 200 000 blogger.

På Håvåsen ungdomsskole har vi hatt en liten undersøkelse om hvilke blogg som er mest lest blant elevene på skolen. Mange elever på skolen leser forskjellige blogger, men den mest leste bloggen ble MAMMA TIL MICHELLE.

Mamma til Michelle er en blogg som handler om en ung jente på 17 år ( snart 18), hun ble gravid som 14 åring. Det gikk mange falske rykter om bloggeren og hennes graviditet, derfor valgte hun og starte en blogg får å fortelle sannheten. Hun visste ikke bloggen hennes skulle bli så populær så den er blitt i dag. I dag er datteren 2 år ( snart 3), og datteren er også blitt en liten ”kjendis”.

Når du har en blogg får du mye positive kommentarer og mye oppmerksomhet. Du får også mye ”hate” fra folk som leser bloggen din. Å være en blogger er en heltidsjobb, du må poste mange innlegg hverdag, for å holde bloggen oppe. Det som får deg til å få mange lesere på bloggen er at du skriver om interessante ting, og noe som fanger interesse.

Link til vinner bloggenwww.mammatilmichelle.blogg.no

Andre populære blogger er:

www.l0ve.blogg.no

www.sophieelise.blogg.no

www.martheborge.blogg.no

www.sisteplass.blogg.no

www.tcmn.blogg.no

BLOGG

Kategorier:Underholdning

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s