Sport

Juleshowet 2013

På onsdag skal elever fra 9. og 10. klasse ved Håvåsen vise sitt årlige juleshow. Alle elevene er invitert inn i gymsalen, og på kveldstid er det foreldre og slektninger som utgjør publikum. Det vil bli korsang, dans og teater. Om kvelden vil det også være salg av kaker, popcorn, saft og kaffe. Det vil også komme bøssebærere fra røde kors som hjelper til med innsamlingen til Filippinene.  (Skrevet av:  Hanne J. Skistad og Thea Dalen)

Vi har nå fått ett intervju med Anne Faye, som har svart på spørsmål om innsamlingen.

Hvem hjelper til med aksjonen til Filippinene?

-Det er klasse 8c som hjelper til med å bake og ordne til. En elev i klassen kom med forslaget, og vi syntes alle det var en god idè. 8d fikk også høre om innsamlingen, og hadde lyst å hjelpe til, forteller Anne oss.

Har det alltid vært innsamling på disse forestillingene, eller er dette nytt?

Jeg er jo ny her på Håvåsen, så jeg vet ikke så mye om hvordan de har gjort det før. Men jeg tror de noen ganger har samlet penger inn til folk som trenger det. Så dette er nok ikke noe nytt for Håvåsen skole.

Hvordan skal dere tjene pengene?

-Billetten koster 50kr per person, så har vi jo noen klasse fra åttende som skal bake og poppe popcorn som vil bli solgt inne i løpet av forestillingen. Noen fra røde-kors skal også stå med bøssebærere der folk kan bidra til Filippinene. Og alle pengene vi tjener inn går til Filippinene.

jul

 

Billett: 50 kr per person

Salg av kaker og kaffe:  17.30

Forestillingen starter: 18.00

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kategorier:Sport

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s