Sport

Spenn en ball, ta hys og kast!

I fjord hadde alle elevene fra 8-10 mulighet til å være i gymsalen. Alle trinnene hadde hver sin dag, der de kunne være i gymsalen i midttimen. I år valgte Rune Lindanger å gjenoppta dette prosjektet. Da veldig få benytter seg av tilbudet, ønsker vi i haavis å rette søkelyset på dette flotte tilbudet

Vi har nå vært så heldige at vi har fått et intervju med Rune.

-Hvilken dag er det 8.trinn, 9.trinn og 10.trinn tilgang til gymsalen? 8.trinn har hver mandag i midttimene, 9.trinn har hver tirsdag i midttimene og 10.trinn har hver torsdag i midttimene.

-Hvilke aktiviteter har elevene mulighet til å holde på med? Vi pleier å ha fotball og kanonball. Vi pleier å ha annen hver gang, men om det en gang blir mest stemmer for fotball to ganger på rad blir det det.

Rune Lindanger

Rune Lindanger

-Hvorfor begynte dere med dette? Vi valgte å starte dette, for å gi elevene en tilgang til fysisk aktivitet. Spesielt om vinteren er dette et bra tilbud, da kan alle være inne en varm plass og samtidig ha det gøy. Her i gymsalen får alle som vil, være med.

-Funker dette tilbudet veldig bra for elevene? Ja, jeg syntes det funker veldig bra, men det er mest fra 8-9 trinn som blir med. Det var veldig bra gang på dette i fjor, så jeg håper det blir like bra i år.

En siste hilsen fra Rune er at hvis ikke 10.trinn benytter sjansen i gymsalen, får 8.trinn dagen.

Kategorier:Sport

1 svar »

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s