Sport

Håvåsen røk ut i semien i siste sekund

Håvåsen avanserte fra kvarten i Stavanger, men måtte gi tapt for Gautesete på dramatisk vis.

Skrevet av Mathias Brandt og Marcus Våga

Jentene kjempet tappert, men det sa stopp i semien.

Foto: Lisa Nordahl Eide: Jentene kjempet tappert, men det sa stopp i semien

Den lange skoledagen startet midlertidig på skolen, før en buss fra Kystbussen fraktet spillerne på skolelaget over Boknafjorden, og inn til Lassa stadion i Stavanger. Jentene ankom stadion ca. kl11, og allerede en halvtime senere var kvartfinalen mot Klepp i gang. Det startet jevnt og rolig, og det var mye nerver som gikk rundt blant spillerne. Allerede etter få minutter kom spissen deres på åpent mål, men Tiril Sætran skled seg akkurat foran, og hindret ledelse. Etter hvert kom det flere og flere sjanser, men eksemplarisk forsvarsspill hos begge lag, gjorde at det stod 0-0 til pause. Kampbildet gjentok seg etter pause, men nå var det dårlige skudd som preget avslutningene. Det gikk til ekstraomganger, der ingen maktet å risikere for mye. En god del dårlige involveringer hos begge lag gjorde at kampen ble avgjort på straffer. Bommingen fortsatte på straffene, og Håvåsen bommet på sin første. Klepp scoret på sin første, men etter det var det bare bom for de grønnkledde. Elma Mekkin tok den avgjørende straffen, og sørget for at Håvåsen-jentene kunne spille Semifinale.

Semifinalen mot Gautesete skole hadde et ganske likt kampbilde gjennom hele kampen. En rekke sjanser til begge lag i den første omgangen, før det var pause. Etter pause gjentok det seg, men på slutten våknet Gautesete skikkelig til. En rekke gode redninger av Fainess Japhet, gjorde at nok et 0-0 resultat etter ordinær tid var et faktum. Begge lag hadde sine sjanser i ekstraomgangene, men det var liten risiko å vise. Men to minutter før straffene fikk Gautesete et frispark på 18 meter. Etter litt kommunikasjonssvikt, og et fantastisk skudd i krysset, sørget Gautesete for at de kom til finalen. To jevne kamper endte med ett tap og en seier.

Kategorier:Sport

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s