Nyheter

Håvåsens lille skattkammer

Biblioteket er en perfekt tilfluktsplass om man ønsker ro til å lese eller gjøre lekser. Med over 5000 titler å velge imellom, er det garantert at Håvåsen skolebibliotek har bøker for enhver.
Artikkel skrevet av: Linn Isabel Eielsen

Populære bøker

Før var det ganske mye fantasy som ble utlånt, men nå er det mest spenningsbøker det går i. En bokserie skrevet av Jørn Lier Horst, kalt CLUE-serien, som består av midlertidig 3 bøker er utrolig populær. Fotballbøker og annet sportsrelatert lesestoff er ganske ettertraktet for tiden. ‘En pingles dagbok’ og ‘Dustedagbok’ seriene er godt likt av Håvåsens elever og er alltid utlånte. Sara Shepard sin bokserie, små søte løgnere, er også en favoritt.

Bilde: Kagge.no

Bilde: Kagge.no

Bilde: Privat

Bilde: Privat

Nye bøker

Det kommer stadig inn nye bøker, og allerede de siste månedene har det kommet inn noen titalls ferske nyheter. Blant disse er det mange sportsbøker, som ble satt i hyllene allerede mandag den 11. november, og en del faktabøker. Deler av bokserien ‘The Mortal Instruments’ er også å se i hyllene på både engelsk og norsk.

Skolebibliotekaren, Else Margrethe Solbø, oppfordrer alle elever å komme med forslag til bøker som bør bestilles inn. Hvis du har en bok du har lyst til å lese eller tror at andre vil ha glede av å lese, er det bare å si ifra til henne, så kan hun bestille den. Det kan være hvilken som helst bok, tykk, tynn, fakta, eller skjønnlitterær.

Bilde: Privat

Bilde: Privat

Bilde: Privat

Bilde: Privat

Bokråd

Bibliotekaren ønsker også å få hjelp med arbeidet på biblioteket. De søker leseglade elever som kan skrive bokanmeldelser og komme med ideer til bestillinger av bøker. Else Margrethe synes også at veggene ser utrolig kjedelige ut, og vil at det skal pyntes opp med boksitater fra bøker og tegninger laget av elevene.

Else Margrethe

Bilde: Privat

Kategorier:Nyheter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s